Infodag

Vragen of meer informatie over de opleiding tot Brandweerofficier?
Kom naar de Infodag op zaterdag 14 maart 2020.

Wordt dit binnenkort ook jouw wereld? Ontdek het zelf tijdens de Infodag over de opleiding Brandweerofficier op zaterdag 14 maart 2020. De infodag vindt plaats bij de Brandweeracademie in Arnhem. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Tijdens de Infodag krijg je aanvullende informatie over de opleiding, het beroep en de selectieprocedure. Ook kun je terecht voor al je vragen.

Je ontmoet docenten, alumni, studenten en mensen die werken in de deelnemende veiligheidsregio’s. Zo maak je kennis met de brandweer in de breedste zin van het woord.

Wanneer je deel wilt nemen aan de Infodag, adviseren wij je om je snel aan te melden. Want vol=vol! Wij ontmoeten je graag op 14 maart in Arnhem.

 

Direct solliciteren?

Deelname aan de Infodag is niet verplicht. Je kunt dus ook solliciteren bij een veiligheidsregio zonder deze dag bij te wonen. Solliciteren kan al voor de Infodag, maar ook erna. Je sollicitatie moet in ieder geval 22 maart a.s. bij de veiligheidsregio van jouw keuze binnen zijn.

Solliciteren

Meld je hier aan voor de Infodag

  • Hoe werd je op de wervingssite attent gemaakt?

  • Mocht je iemand mee willen nemen: introducees vanaf 18 jaar zijn welkom. Ook hier geldt dat het aantal plaatsen beperkt is; dus maximaal 1 introducee per deelnemer en vol = vol! Wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, meld deze persoon dan aan door hieronder de naamgegevens in te vullen.

  • Gegevens introducee